Van Krugten Tilburg B.V.

Van Krugten Tilburg B.V.

Foto's / RB 1 fiscaal antwoordFoto's / RB partner in de zaakFoto's / RB Foto's / rb 4 zzp bvFoto's / rb autoFoto's / rb bedrijf overdragen

Wij heten u welkom binnen de online omgeving van ons belastingadviesbureau Van Krugten Tilburg B.V.
Een dynamisch en professioneel bedrijf met fiscale specialisering. Al jarenlang een begrip in Tilburg en omstreken.
Wij zijn er om uw belangen te behartigen. Dit in combinatie met onze ervaring en kennis leidt voor u tot een perfect resultaat.

Erkenning als RB-kantoor

het Register Belastingadviseurs(RB) is met ruim 7.500 leden de beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in 'hun' RB, een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.

Van Krugten Tilburg B.V. heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden.De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee. 

Kijkt u rustig rond binnen deze online omgeving, schroom niet om vragen te stellen. Wij staan met een deskundig maar persoonlijk team voor u klaar.
Benieuwd geworden naar onze dienstverlening of graag persoonlijk contact?

 E-mail: business@van-krugten.com voor een afspraak.

Ingeschreven in het RB-register